Indiferent de anvergura proiectelor în care ne implicăm, LEBON este nu numai un furnizor profesionist, ci și un partener de încredere al clienților săi. De-a lungul celor două decenii de existența, am susținut și ne-am asigurat de reușita fiecărui proiect prin implicare activă, pe toată durata parteneriatelor cu clienții noștri.

Avem experiența, produsele, certificările și disponibilitatea pentru a ne susține partenerii în:

DISTRIBUȚIE ȘI CONSUM.

LEBON colaborează cu cele mai mari companii de distribuție, de facility management sau companii mari ce optează pentru achiziția directă a produselor de igienizare. Prin serviciile noastre oferim suport partenerilor noștri.

LICITAȚII PUBLICE.

Certificările internaționale în ceea ce privește managementul calității ne permit participarea la licitațiile publice. Experiența de până acum ne ajută să vă asistăm la definirea, crearea și implementarea proiectelor de igienizare și curățare. Mai multe detalii despre cadrul legal în care activăm puteți identifica în capitolul LEGISLAȚIE.

PRODUCȚIE OEM.

Fie că vorbim despre dezvoltarea unui produs nou sub eticheta brandului dumneavoastră, despre alegerea ambalajelor potrivite sau despre crearea etichetelor customizate, echipa noastră de specialiști este mai mult decât pregătită pentru a susține dezvoltarea afacerii dumneavoastră.