LEBON este o companie locală focusată pe dezvoltarea și producerea unei game largi de cosmetice, detergenți și dezinfectanți industriali, la cele mai înalte și actuale standarde calitative, destinată  aplicațiilor de interes general și profesional.

Încă din 1997, anul înființării companiei, obiectivul nostru a fost de prezenta pieței locale și internaționale soluții profesionale optime în materie de produse chimice de curățare, la prețuri competitive. Credem că inovarea, creșterea continuă a calității producției, respectul față de mediu, respectul față de angajați și profesionalismul sunt factori esențiali în activitatea pe care o întreprindem. Astfel, cele aproape două decenii de activitate și parteneriatele dezvoltate de-a lungul vremii sunt garanția noastră pentru calitatea promisă, atât a produselor cât și a serviciilor pe care le oferim.

Pânăîn prezent, LEBON a dezvoltat un portofoliu ce cuprinde peste 40 de produse cosmetice, detergenți, detartranți și dezinfectanți lichizi, toate reunite sub eticheta KONGATM. Produsele noastre sunt realizate în conformitate cu standardele internaționale ale calității și sunt certificate SR EN ISO 9001:2008 și SR EN ISO 14001:2005.

Producția este supervizată de un departament de specialiști în cercetare și dezvoltare. Folosim materie primă de cea mai bună calitate, produsă exclusiv în Uniunea Europeană, de către furnizori de top ce urmăresc continuu creșterea calității și minimizarea impactului față de mediu. Utilajele performante și tehnologiile nepoluante pe care le folosim garantează menținerea acestor standarde înalte ale calității, ce ne caracterizează. Rețetele dezvoltate de către specialiștii noștri ne permit obținerea de produse non-toxice sau cu un grad scăzut de toxicitate, 90% biodegradabile. Acestea sunt livrate în ambalaje reciclabile și ușor de folosit și pot fi utilizate în industriile HoReCa, auto, industria alimentară, transport public, în clădiri și spații de birouri, școli sau alte instituții publice.