Știm că procesul de igienizare începe cu identificarea soluțiilor optime adaptate fiecărei situații în parte și că aplicarea corectă a soluției alese influențează în aceeași măsură rezultatul final ca și calitatea produselor folosite. De aceea, oferim tuturor clienților companiei noastre o gamă de servicii care să înlesnească acest proces.


Prezentarea soluției optime începe întotdeauna cu înțelegerea nevoilor specifice ale fiecărui client. Specialiștii noștri sunt mereu pregătiți pentru a face evaluări la fața locului, pe baza cărora vă vom prezenta recomandările noastre și oferta personalizată.

Experiența, personalul specializat și certificările ISO pe care le avem ne permit să dezvoltăm noi produse, adaptate nevoilor dumneavoastră.

Specialiștii noștri asigură pregătirea personalului clientului în folosirea și aplicarea detergenților, în vederea implementării corecte a soluțiilor agreate. Personalul va fi informat corect cu privire la metodele de aplicare și diluția substanțelor, precum și care sunt normele în vigoare cu privire la protecția muncii.

Pentru a ne asigura de bunul mers al implementării soluțiilor de igienizare, efectuăm demonstrații și testări la locul de aplicare.

În funcție de preferințele clienților noștri, putem organiza transportul produselor de la unitatea noastră de producție și până la sediul clienților.

Pe toată durata parteneriatului, clienții noștri beneficiază de suport din partea specialiștilor LEBON.